Ένα όνειρο για να

Η υπερκατανάλωση έχει αρνητικές συνέπειες όχι μόνο στον άνθρωπο αλλά και στο περιβάλλον. Οι συνέπειες αυτές είναι:

  1. η μόλυνση του περιβάλλοντος
  2. η τρύπα του όζοντος
  3. τα καυσαέρια
  4. τα υπερβολικά σκουπίδια
  5. η μείωση του πόσιμου νερού και
  6. η υπερβολική κατανάλωση ενέργειας

Όταν στο παρελθόν μειωθήκαν δραματικά τα αποθέματα νερού στην Αττική παρατηρήθηκε ότι μειώθηκε και η κατανάλωσή του .Τώρα που τα αποθέματα νερού αυξήθηκαν και επέστρεψαν στα κανονικά της επίπεδα, δε σημαίνει πως πρέπει να μειώσουμε την προσπάθεια για την εξοικονόμηση του νερού. Για το λόγο αυτό επιβάλλεται σε όλους μας να κλείνουμε τη βρύση όταν δεν την χρειαζόμαστε.

ΠΛΑΤΩΝ: Όσες από τις επιθυμίες, όταν εκπληρώνονται, κάνουν καλύτερο τον άνθρωπο, αυτές να τις ικανοποιούμε ,όσες όμως τον κάνουν χειρότερο, να τις αποφεύγουμε.

Πηγη΄
Ομάδα A’
Απαλαγάκης Ανδρέας
Μιχαλάτου Ιωάννα
Μπακογεώργος Ιωάννης
Ρύλκο Καρολίναε

syriggas

Στο πέρασμα του χρόνου, το νερό αποτελεί ιερή και μαγική δύναμη, γεμάτη θεραπευτικές και αναγεννητικές ιδιότητες. Το «αθάνατο νερό», η «πηγή της νεότητας», το «νερό της ζωής» αποτελούν διαφορετικές μυθικές - θρησκευτικές αποδείξεις των προαναφερθέντων. 

Ένα όνειρο για να

Είδα στον ύπνο μου πως επισκέφθηκα τον Παράδεισο και ένας άγγελος ανέλαβε να με ξεναγήσει. Περπατούσαμε δίπλα δίπλα σε μια τεράστια αίθουσα γεμάτη με αγγέλους. Ο άγγελος οδηγός μου σταμάτησε μπροστά στον πρώτο σταθμό εργασίας και είπε:

neraida

Στα δάση κατοικούσε ένας θεός που ποτέ δεν ανέβαινε στον Όλυμπο, γιατί του άρεσε η γη και αγαπούσε την απλή ελεύθερη ζωή των βουνών.

 Τον έλεγαν Πάνα.

ice cubes

Tο νερό έχει μνήμη. Με κάποιον ανεξήγητο ως τώρα μηχανισμό, καταφέρνει να "αποθηκεύσει" πληροφορίες, σχεδόν όπως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής!

Μία σειρά από επιστημονικά πειράματα σε διάφορες χώρες του κόσμου απέδειξαν ότι το νερό "δέχεται" και "αποθηκεύει" κάθε εξωτερική επιρροή. "Συγκρατεί" και "θυμάται" οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο που το περιβάλλει και καθετί που έρχεται σε επαφή με το νερό αφήνει το "σημάδι" του σε αυτό αλλά είναι ικανό να επηρεάζεται και ανάλογα με τα συναισθήματα των ανθρώπων.

nero

Αποτελέσματα μέσω ηλεκτρονικών συσκευών καθίζησης του νερού ,δεν δείχνουν παρά μόνο τα επίπεδα των αλάτων ή των ανόργανων ουσιών σκληρότητας στο νερό .Τα αποτελέσματα δεν παρέχουν καμία πληροφορία για την ποιότητα του νερού ή την παρουσία επικίνδυνων ρύπων για την υγεία.

arkoudes

Η αιτία της κλιματικής αλλαγής είναι η υπερβολική χρήση ορυκτών πόρων, όπως είναι ο άνθρακας και ο λιγνίτης, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, η καύση των οποίων απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες CO2 στην ατμόσφαιρα.

ABOUT US

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.